Quantcast
Πότε θα δώσει η Αττική Οδός την αποζημίωση των 2.000 ευρώ στους οδηγούς - enikonomia.gr
share

Πότε θα δώσει η Αττική Οδός την αποζημίωση των 2.000 ευρώ στους οδηγούς

δημοσιεύτηκε:

Τις επόμενες ημέρες θα καταβληθεί η αποζημίωση των 2.000 ευρώ ανά αυτοκίνητο σε πολίτες που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς”, σύμφωνα με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργο Καραγιάννη.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο κ. Καραγιάννης για την αποζημίωση αυτή, είμαστε έτοιμοι τις επόμενες ημέρες να καταβληθεί στους δικαιούχους. Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την Αττική Οδό, θα αρχίσει να καταβάλλεται η αποζημίωση των 2.000 ευρώ, πρόσθεσε.

“Νομίζω ότι η διαδικασία έχει τρέξει βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί από την Αττική Οδό .Το παρακολουθεί το υπουργείο , το παρακολουθεί η κυβέρνηση και νομίζω προχωρούμε βάσει χρονοδιαγράμματος”, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ






Υπενθυμίζεται ότι προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση των αποζημιώσεων των 2.000 ευρώ ανά αυτοκίνητο σε πολίτες που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς έληξε την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου .

Επισημαίνεται ότι η καταχώρηση της αίτησης στην πλατφόρμα ήταν απαραίτητη ανεξαρτήτως οποιασδήποτε άλλης αίτησης έχει σταλεί ηλεκτρονικά .


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.