Quantcast
Power Pass: Θα δοθεί παράταση για την υποβολή αιτήσεων; Η απάντηση του ΥΠΟΙΚ - enikonomia.gr
share

Power Pass: Θα δοθεί παράταση για την υποβολή αιτήσεων; Η απάντηση του ΥΠΟΙΚ

δημοσιεύτηκε:

Για το εάν ενδέχεται να  παραταθεί η προθεσμία κατάθεσης για τα αναδρομικά του ηλεκτρικού ρεύματος (Power Pass) ύψους 18 ευρώ έως 600 ευρώ  έως τις 10 Ιουλίου, αντί για τις 30 Ιουνίου που είναι σήμερα, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ ο υπουργός Οικονομικών,  Χρήστος Σταϊκούρας.

 “Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά και ευελιξία. Στόχος μας δεν είναι να επιβαρύνουμε κάποιο πολίτη ούτε να περιορίσουμε τη περίμετρο των δικαιούχων. Αλλά από την άλλη πλευρά θέλουμε να  πληρώσουμε και γρήγορα”, απάντησε ο υπουργός Οικονομικών.

“Μιλάω με λογιστές και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Έχουμε αυτή τη διαδικασία ότι χρειάζεται ή ίσως ζητηθεί παράταση. Έχουμε το mydata στο οποίο δόθηκε μια παράταση  μέχρι τέλος Ιουνίου, έχουμε τις φορολογικές δηλώσεις. Οι φορολογικές δηλώσεις άνοιξαν έγκαιρα φέτος. Πρέπει να τα δούμε  ώστε και η κοινωνία να βοηθηθεί και οι λογιστές να μην υποφέρουν όπως τα προηγούμενα  χρόνια που πράγματι υπέφεραν και τους ευχαριστώ δημόσια  για την βοήθεια την οποία  μας έχουν προσφέρει ”

Φορολογικές δηλώσεις: Θα δοθεί παράταση για την υποβολή δηλώσεων; 

“Όλα θέλουν μέτρηση και προσοχή” απάντησε ο κ. Σταϊκούρας και πρόσθεσε ότι το πιο σημαντικό  είναι το αποτέλεσμα των φορολογικών δηλώσεων το οποίο δείχνει  ότι πολλοί πολίτες θα πληρώσουν λιγότερους φόρους  από πέρυσι  και κάποιοι θα έχουν επιστροφές  και αυτό είναι το αποτέλεσμα της φορολογικής πολιτικής μας.

 Δείτε παρακάτω

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.