Quantcast
Power Pass: Θα υπάρξει νέα αναδρομική επιδότηση ρεύματος; - enikonomia.gr
share

Power Pass: Θα υπάρξει νέα αναδρομική επιδότηση ρεύματος;

δημοσιεύτηκε:

Νέες πληροφορίες για το εάν θα υπάρξει και άλλη αναδρομική επιδότηση ρεύματος, (Power Pass) στους οικιακούς καταναλωτές.

Για το θέμα αυτό μίλησε η δικηγόρος, Αριάδνη Νούκα στο MEGA. Όπως είπε η ίδια, δεν αναμένεται να υπάρξει άλλο Power Pass (να γίνει αίτηση, να εγκριθεί και μετά να μπει το ποσό της επιδότησης ρεύματος σε καταθετικό λογαριασμό του δικαιούχου). Δηλαδή δεν θα υποβληθούν νέες αιτήσεις για το Power Pass και δεν θα επιτραπεί και η διόρθωση παλαιών αιτήσεων.

Επίσης η κ.Νούκα ζήτησε από την κυβέρνηση να δει ξανά το θέμα καθώς υπήρχαν  δικαιούχοι που έμειναν εκτός του μέτρου και δεν μπορούσαν να πάρουν τα χρήματα της αναδρομικής επιδότησης ρεύματος λόγω κάποιου τυπικού, διαδικαστικού λάθους.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Power Pass: Πότε έγινε η τελευταία πληρωμή

Υπενθυμίζεται ότι τη Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου του 2022 πιστώθηκε το ποσό συνολικού ύψους 31,6 εκατ. ευρώ σε 866.181 δικαιούχους του Power Pass.Η πληρωμή αυτή αφορούσε:  λογαριασμούς οικιακών καταναλωτών της χώρας που είχαν εκδοθεί  τον Ιούνιο του 2022 αλλά και τα υπόλοιπα πληρωμών για λογαριασμούς της περιόδου από την 1η Δεκεμβρίου 2021 έως τις 31 Μαΐου 2022, κατόπιν διασταύρωσης των στοιχείων.

 

 

 

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.