Quantcast
Σκυλακάκης: Πάνω από το 70% των καταναλωτών στο πράσινο τιμολόγιο ρεύματος - Πότε θα παρουσιαστεί η νομοθετική πρωτοβουλία - enikonomia.gr
share

Σκυλακάκης: Πάνω από το 70% των καταναλωτών στο πράσινο τιμολόγιο ρεύματος – Πότε θα παρουσιαστεί η νομοθετική πρωτοβουλία

δημοσιεύτηκε:

Την άλλη Τρίτη θα παρουσιάσει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο υπουργικό συμβούλιο την νομοθετική πρωτοβουλία για τα χρωματιστά τιμολόγια του ρεύματος, γενικά για το θέμα της τιμολόγηση του ρεύματος αλλά και το πεδίο για την πολεοδομία και την εκτός σχεδίου δόμηση, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο αρμόδιος υπουργός Θεόδωρος Σκυλακάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ.

«Οπότε από εκεί και πέρα θα μπορέσουμε να συζητήσουμε την πρωτοβουλία αυτή» συμπλήρωσε ο κ. Σκυλακάκης και μίλησε για το πράσινο τιμολόγιο. «Αυτή τη στιγμή για τον μήνα Ιανουάριο το μεγαλύτερο κομμάτι των καταναλωτών έχει πέσει στο πράσινο τιμολόγιο. Δεν ξέρουμε τον ακριβή αριθμό αυτών αλλά πρέπει να είναι πάνω από το 70% που έχει περάσει στο πράσινο τιμολόγιο. Αυτοί οι καταναλωτές δεν επέλεξαν κάποιο χρωματιστό τιμολόγιο και γι’ αυτό πήγαν αυτόματα στο πράσινο. Περίπου το 42% των νοικοκυριών θα έχει επιδότηση. Τα μεν  κοινωνικά τιμολόγια και οι πολύτεκνοι θα έχουν την επιδότηση που θα έχει προβλεφθεί και υπάρχει και η επιδότηση θέρμανσης» σημείωσε.

Υπενθύμισε δε πως κάποιος που είναι ενταγμένος στο πράσινο τιμολόγιο μπορεί ανά πάσα στιγμή να  αποχωρήσει από αυτό και  να επιλέξει κάποιο άλλο χρωματιστό τιμολόγιο.

 

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.