Quantcast
Συντάξεις Φεβρουαρίου 2024: Ποιοι πληρώνονται σήμερα και ποιοι ακολουθούν - enikonomia.gr
share

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2024: Ποιοι πληρώνονται σήμερα και ποιοι ακολουθούν

δημοσιεύτηκε:

Από σήμερα, Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά:

Σήμερα θα πληρώσουν τα τέως ταμεία μη Μισθωτών (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ) τις κύριες συντάξεις. Επίσης  σήμερα θα καταβληθούν και οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν. 4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα). Ενώ η κατάθεση του ποσού των συντάξεων έγινε χθες  στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Με τον ίδιο τρόπο θα πληρωθούν και οι επικουρικές συντάξεων μισθωτών (ιδιωτικού τομέα) και μη μισθωτών. Δηλαδή αυτές θα καταβληθούν σήμερα αλλά τα χρήματα των επικουρικών  κατατέθηκαν χθες στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ποιοι πληρώνονται τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 θα δοθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ]  Ωστόσο τα χρήματα των συντάξεων θα κατατεθούν αύριο το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Το ίδιο ισχύει και για τις επικουρικές συντάξεις. Δηλαδή οι επικουρικές συντάξεων μισθωτών εργαζομένων του δημοσίου τομέα θα καταβληθούν τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, ωστόσο τα χρήματα θα κατατεθούν αύριο το απόγευμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.