Quantcast
O Έλληνας «γκουρού των καλλυντικών» - enikonomia.gr
share

O Έλληνας «γκουρού των καλλυντικών»

δημοσιεύτηκε:

Έλληνας ομογενής επιχειρηματίας των καλλυντικών διακρίνεται στην Αυστραλία και επεκτείνεται με  ραγδαίους ρυθμούς και σε άλλες χώρες, σύμφωνα με την μεγάλη αυστραλιανή εφημερίδα «The Weekend Australian».

Πρόκειται για τον 39χρονο Ναπολέων Περδής είναι γιος μεταναστών και χαρακτηρίζεται «Γκουρού των Καλλυντικών», όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας.

Ο Ναπολέων Περδής, ξεκίνησε μόνος του, φτωχός με μεγάλες φιλοδοξίες στο Σίδνεϊ την δική του εταιρία καλλυντικών το 1995 και εν συνεχεία  κατόρθωσε να στήσει  μια αυτοκρατορία που απλώνεται σε όλο τον κόσμο. 

Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι δεκάδες καταστήματα καλλυντικών με την επωνυμία Napoleon Perdis Cosmetics, λειτουργούν σήμερα στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Μεταξύ άλλων ο Έλληνας επιχειρηματίας κατατάσσεται στην 22η θέση του καταλόγου των 100 πλουσιοτέρων Αυστραλών κάτω των 40 ετών με προσωπική περιουσία 85 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του οικονομικού περιοδικού «BRW».

Ο ίδιος μάλιστα δεν κρύβει τη φιλοδοξία του, να γίνει δισεκατομμυριούχος. 

Ο Ναπολέων Περδής κατάφερε πραγματοποιήσει το όνειρο του, παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα του, του οποίου η επιθυμία ήταν ο γιός του να ακολουθήσει ένα «σεβαστό» επάγγελμα  (γιατρός/ δικηγόρος).

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι τώρα τα προϊόντα του πωλούνται σε δεκάδες δικής του ιδιοκτησίας καταστήματα σ’ όλο τον κόσμο, αλλά και εκατοντάδες άλλα καταστήματα.

Ο ίδιος έχει «μετακομίσει» στο Λος Άντζελες, όπου έχει  δημιουργήσει  τρία σούπερ-καταστήματα με τα καλλυντικά του.

Ο Ναπολέων  φιλοδοξεί φέτος τα προϊόντα του να πωλούνται σε 200 καταστήματα των ΗΠΑ και του Καναδά, μετά τη συνεργασία που είχε  με τη γιγαντιαία αμερικανική επιχείρηση καλλυντικών «Sephora».

Είναι επίσης Χορηγός για τα επόμενα τρία χρόνια των βραβείων Emmy, αντικατέστησε την γιγαντιαία διεθνή εταιρία καλλυντικών Lancome, μετά από συμφωνία του με την Academy of Television   Ναπολέων Περδής έχει συνάψει συμβόλαιο με την FOX TV Studios και είναι μόνιμος συνεργάτης πολλών τηλεοπτικών εκπομπών, με αποτέλεσμα να αναγνωρίζεται, πλέον, από ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού των ΗΠΑ. 

Ενώ από τις αρχές Φεβρουαρίου  διατηρεί πλέον δική του εκπομπή, με τίτλο Get Your On» στον τηλεοπτικό σταθμό  Discovery Channel.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.