Quantcast
Απογοητευτικά τα αποτελέσματα του Twitter για το β' τρίμηνο - enikonomia.gr
share

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα του Twitter για το β’ τρίμηνο

δημοσιεύτηκε:

Παρά το γεγονός ότι η Twitter είδε τα έσοδά της για το δεύτερο τρίμηνο του έτους να εκτοξεύονται, με άνοδο της τάξης του 61%, η μετοχή της εταιρίας συρρικνώθηκε κατά 7,2%. 

Ειδικότερα, τα έσοδα της εταιρίας διαμορφώθηκαν στα 502,4 εκατ. δολάρια, συγκριτικά με τα 312,2 εκατ. δολάρια της αντίστοιχης περυσινής περιόδου, διαψεύδοντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών για έσοδα της τάξης των 481,3 εκατ. δολάρια.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει εμφανή πρόοδος σε σχέση με τα αποτελέσματα του 2014, η εταιρία δεν εμφανίζει κέρδη καθώς επενδύει σε νέες επενδύσεις (κέντρα δεδομένων). Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε, εμφάνισε ζημιές ύψους 136,7 εκ. δολαρίων, ή 21 σεντς ανά μετοχή, συγκριτικά με τα 144,6 εκατ. δολάρια, ή 24 σεντς ανά μετοχή της αντίστοιχης περυσινής περιόδου. 

Για το τρέχον τρίμηνο η Twitter προβλέπει έσοδα μεταξύ 545 και 560 εκατ. δολάρια, την ώρα που οι αναλυτές της Thompson Reuters εκτιμά έσοδα της τάξης των 556 εκατ. δολαρίων. Βάσει των αποτελεσμάτων,  η εταιρία προσάρμοσε τις εκτιμήσεις της, εκτιμώντας 2,2 έως 2,27 δισ. δολάρια σε έσοδα, έναντι 2,17 έως 2,27 δισ. που είχε προβλέψει το προηγούμενο διάστημα.

 

Πηγή: sofokleousin.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.