Quantcast
Διαθέσιμη από 30 Ιουνίου η νέα υπηρεσία «Apple music» - enikonomia.gr
share

Διαθέσιμη από 30 Ιουνίου η νέα υπηρεσία «Apple music»

δημοσιεύτηκε:

Τη νέα μουσική υπηρεσία «Apple Music» παρουσίασε η Apple στο συνέδριο Worldwide Developer Conference 2015 (WWDC), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Πρόκειται  για την «επαναστατική music streaming υπηρεσία», η οποία αναμένεται να είναι  διαθέσιμη από τις 30 Ιουνίου σε iPhones και iPads σε 100 χώρες αλλά και σε συστήματα Mac και Windows μέσω μια αναβαθμισμένης έκδοσης του iTunes, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Εν τω μεταξύ, η νέα αυτή υπηρεσία θα παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να ακούσουν οποιοδήποτε τραγούδι που θα είναι διαθέσιμο στο iTunes, καθώς θα μπορούν και να επιλέξουν να ακούσουν τον πρώτο ραδιοφωνικό σταθμό της Apple, «Beat 1».

Επιπλέον το «Apple Music» θα συνοδεύεται από τη φωνητική υπηρεσία «Siri», κάτι που θα επιτρέπει στους χρήστες να υπαγορεύουν εντολές ή ερωτήσεις, όπως «αναπαραγωγή των καλύτερων τραγουδιών του 1999» ή «ποιο ήταν το νούμερο ένα μουσικό κομμάτι τον Μάρτιο του 2001».

Μάλιστα η Apple ανακοίνωσε ότι: «η υπηρεσία αυτή θα διατίθεται δωρεάν στους χρήστες για τους τρείς πρώτους μήνες. Ενώ μετά το πέρας αυτού του διαστήματος οι χρήστες θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 9.99 δολαρίων (περίπου 8.8 ευρώ) το μήνα.

Για οικογένειες (με έως 6 χρήστες) η τιμή αυτή θα ανέρχεται στα 14.99 δολάρια (περίπου 13.2 ευρώ) το μήνα».  

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.