Quantcast
Παγκόσμιο Κύπελλο Βραζιλίας: Το απόλυτο multiscreen event - enikonomia.gr
share

Παγκόσμιο Κύπελλο Βραζιλίας: Το απόλυτο multiscreen event

δημοσιεύτηκε:

Τη σημασία της δυνατότητας παρακολούθησης της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης του καλοκαιριού, του Mundial της Βραζιλίας, μέσω πολλαπλών συσκευών, καταδεικνύει η πρόσφατη έρευνα της εταιρείας YuMe.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας, το 46% των ερωτηθέντων θεωρεί σημαντικό να μπορεί να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα σε περισσότερες από μία συσκευές παράλληλα, ενώ το 59% πιστεύει πως έχοντας τη δυνατότητα αυτή, θα μπορεί να παρακολουθήσει περισσότερα παιχνίδια.

140507-world-cup-multiscreen-expectations

 

Ένα σημαντικό ποσοστό της τάξης του 54%, δήλωσε πως σκοπεύει να παρακολουθήσει εξ ολοκλήρου τα παιχνίδια, online, ενώ και οι smart τηλεοράσεις, με ποσοστό 13%, αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή για την παρακολούθηση των αγώνων ζωντανά.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής θα αποτελέσει το κύριο μέσο για την παρακολούθηση των highlights του Mundial σε ποσοστό 63%. Το tablet έρχεται δεύτερο με 25%, ενώ ακολουθεί κατά πόδας το smartphone με 23%.

 

140507-World-cup-highlight-watching

 

Η φιλοσοφία των καταναλωτών έχει αλλάξει ριζικά και οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα. Οι εμπλεκόμενες εταιρείες καλούνται να αφουγκραστούν τα δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνα της YuMe, και να διαθέσουν περιεχόμενο με τέτοιον τρόπο που θα εξυπηρετεί την multiscreen παρακολούθηση, καλύπτοντας τις ανάγκες του κοινού.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.