Quantcast
Συνεργασία ABB και Ericsson για τα cloud data centers - enikonomia.gr
share

Συνεργασία ABB και Ericsson για τα cloud data centers

δημοσιεύτηκε:

Oλοκληρωμένη πλατφόρμα αυτοματισμού που θα παρέχει τη δυνατότητα σε διαχειριστές clouds να παρακολουθούν, να ελέγχουν και να αυτοματοποιούν την διαχείριση ενέργειας, τα κόστη και τον φόρτο εργασίας στα κέντρα δεδομένων, προωθεί η ABB σε συνεργασία με την Ericsson.

Η ΑΒΒ, ηγετικός όμιλος στις τεχνολογίες ενέργειας και αυτοματισμού, υπέγραψε στρατηγικής σημασίας συμμαχία με την Ericsson, τον παγκόσμιο ηγέτη στις κινητές τηλεπικοινωνίες, με σκοπό την παροχή μίας διατερµατικής πλατφόρμας αυτοματισμού, που θα βελτιστοποιεί τους φυσικούς και εικονικούς πόρους για τα κέντρα δεδομένων και τους διαχειριστές clouds.

Με τη συνένωση του Ericsson Cloud System και του Decathlon, του συστήματος διαχείρισης υποδομών κέντρων δεδομένων (DCIM) της ΑΒΒ, οι πελάτες των υπηρεσιών cloud της Ericsson αποκτούν δυνατότητες ελέγχου βιομηχανικής ποιότητας και εργαλεία για τη διαχείριση και τον αυτοματισμό ενός ευέλικτου συνόλου συστημάτων ενέργειας, ψύξης και πληροφορικής (ΙΤ).

Η νέα πλατφόρμα θα τυποποιηθεί και σχεδιαστεί κατάλληλα, ώστε να παρέχει ευκολία στη χρήση, αποδοτικότητα και βιωσιμότητα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.