Quantcast
Δραγασάκης: Ο τουρισμός στήριξε και στηρίζει την ελληνική οικονομία - enikonomia.gr
share

Δραγασάκης: Ο τουρισμός στήριξε και στηρίζει την ελληνική οικονομία

δημοσιεύτηκε:

Με ανάρτηση του στο twitter, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης επεσήμανε: «Ο τουρισμός στήριξε και στηρίζει την ελληνική οικονομία δείχνοντας ότι είναι εδραιωμένος σε γερές βασεις», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης στην παρέμβασή του στο 15ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ “Υπερβαίνοντας την κρίση: Το σχέδιο για Δίκαιη & Βιώσιμη Ανάπτυξη”

Στόχος για τον τουρισμό είναι η διαμόρφωση μιας νέας συνεκτικής στρατηγικής για τον κλάδο με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την οικονομία , ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, επισημαίνοντας πως ο τουρισμός μπορεί να είναι μοχλός ανάταξης της ευρύτερης οικονομίας ως πυρήνας παραγωγικών συμπλεγμάτων και παραγωγικών διασυνδέσεων.

Ο Γιάννης Δραγασάκης, προσθέτει σε ανάρτηση του: «Να ξεφύγουμε από τις τρες αυταπάτες για τον τουρισμό ότι δηλαδή ότι μπορεί να αναπτυχθεί σε συνθήκες περιβαλλοντικής υποβάθμισης, σε συνθήκες κοινωνικής κρίσης και συμπίεσης των μισθών και σε συνθήκες μη σταθερότητας των γειτόνων μας», υπογράμμισε. συμπληρώνει στο twitter , ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Συνεχίζοντας, ο κ. Δραγασάκης σημείωσε ότι χθες ο διοικητής της ΤτΕ διέψευσε τις “Κασσάνδρες” επιβεβαιώνοντας τη σταθεροποίηση της οικονομίας και τις αναπτυξιακές προοπτικές της, για να τονίσει:

«Για να πετύχουμε τους εφικτούς στόχους της ανάπτυξης χρειάζεται όλοι να κάνουμε όσα μας αναλογούν. Η ρύθμιση του χρέους είναι συνθήκη σταθερότητας για τη χώρα, οπότε προκαλούν εντύπωση όσοι επιχειρηματολογούν για το αντίθετο».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.