Quantcast
Οι πρόεδροι της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στον Realfm 97,8 για τις απεργιακές κινητοποιήσεις - enikonomia.gr
share

Οι πρόεδροι της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στον Realfm 97,8 για τις απεργιακές κινητοποιήσεις

δημοσιεύτηκε:

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος και ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σταύρος Κουτσιουμπέλης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στη σημερινή κινητοποίηση που συνδιοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

«Είναι μία πολιτική καταγγελία, μία έκφραση της οργής όλων των εργαζομένων, των ανθρώπων του μόχθου, των συνταξιούχων και επειδή συμμετέχουν σε αυτή οι αυτοαπασχολούμενοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες για τα νέα που μας ήρθαν με αυτό το πρόγραμμα, που άλλοι το λένε τρίτο μνημόνιο plus, άλλοι 4ο, δεν έχει σημασία. Σημασία είναι ότι φορτώνει για μια ακόμη φορά μέτρα την κοινωνία και την οικονομία», τόνισε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

Ακούστε το ηχητικό:



Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ σημείωσε ότι «το πρόβλημα είναι ότι έπειτα από 7 χρόνια μνημόνιο, έχουμε πάλι τα ίδια προβλήματα. Πάλι περικοπές στις συντάξεις, πάλι περικοπές στους μισθούς. Εγώ δεν θα πω ότι ήταν στις κόκκινες γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ καμία περικοπή στις συντάξεις, αυτό διολίσθησε, μετά στις κύριες συντάξεις και μετά στις χαμηλές συντάξεις».

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.