Quantcast
Τζαβάρας: Δεν έχει υπάρξει βελτίωση της οικονομίας - enikonomia.gr
share

Τζαβάρας: Δεν έχει υπάρξει βελτίωση της οικονομίας

δημοσιεύτηκε:

Την άποψη ότι η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές είναι εξοπλισμένη με επικοινωνιακά τερτίπια και διαρροές, διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο FM 104,9».

«Η κυβέρνηση, όμως, όλα αυτά τα κάνει μόνο για επικοινωνιακούς λόγους μόνο και μόνο για να ξεφεύγει από τις δυσκολίες της επικαιρότητας, ως επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς, δηλαδή, των αποτυχιών που έχει στο εσωτερικό επίπεδο και στη διακυβέρνηση του τόπου. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο» σημείωσε.

Ο κ. Τζαβάρας επισήμανε ότι δεν έχει υπάρξει βελτίωση της οικονομίας καθώς, όπως είπε, αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα το είχε αντιληφθεί ο μέσος πολίτης αυτής της χώρας στην καθημερινή του ζωή. Έκανε δε λόγο για πελατειακή λειτουργία των υπουργείων και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση «έχει πάρα πολύ καλά αφομοιώσει τις πιο βαθιές τις πιο ξεχασμένες πρακτικές του πελατειακού κράτους».

Για την κατάσταση στον χώρο της Δικαιοσύνης σημείωσε ότι «έστω και την ύστατη στιγμή και ο υπουργός Δικαιοσύνης και όλοι οι άλλοι υπουργοί, αλλά πάνω από όλα ο πρωθυπουργός, θα πρέπει να αντιληφθούν ότι με αρνητικές και υβριστικές δηλώσεις εναντίον της Δικαιοσύνης δεν μπορούν να λύσουν τα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής». Υπογράμμισε την ανάγκη σεβασμού των θεσμών εκείνων που έχουν ως αποστολή να τηρούν την Αρχή του κράτους δικαίου ενώ με αφορμή την τοποθέτηση της κ. Θάνου στο νομικό γραφείο της γγ του πρωθυπουργού σχολίασε ότι το γεγονός αυτό «δημιουργεί σαφέστατα μια υπόνοια, μια καχυποψία ότι είναι αυτό που προσφέρει αμισθί, το αντίδωρο για την τιμή που της έγινε να γίνει πρόεδρος του Αρείου Πάγου και εκεί είναι το πρόβλημα το μεγάλο».

Απευθυνόμενος στους ανθρώπους της περιφέρειας που πλήττονται από την οικονομική κρίση τους κάλεσε «να αντισταθούν στη μιζέρια, σε αυτή την αντιλαϊκή κυβέρνηση, την εντελώς αντιδημοκρατική».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.