Quantcast
Κακλαμάνης στον Realfm 97,8: Ο Καμμένος πρέπει να βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσει - enikonomia.gr
share

Κακλαμάνης στον Realfm 97,8: Ο Καμμένος πρέπει να βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσει

δημοσιεύτηκε:

“Αν σε αυτές τις κρίσιμες περιόδους, υπάρχει αυτό το αλαλούμ, τι να πει κανείς; Δεν ανακοινώνεις βρισκόμενος στην Ικαρία ότι θα γεμίσουμε τα νησιά μας στρατιώτες. Όσο και να θες να κρατάς χαμηλούς τόνους στα εθνικά θέματα και εγώ είμαι σαφώς υπέρ αυτής της άποψης, πρέπει και ο κ. Καμμένος να βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσει” ανέφερε στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης.

“Ξέρει κανείς στην Ευρώπη ποιο είναι το όνομα του υπουργού Άμυνας της Τουρκίας; Κανείς δεν το ξέρει! Ούτε εγώ. Γιατί; Γιατί αυτός ασκεί τα καθήκοντα του υπουργού Άμυνας, τον δικό μας τον ξέρουν όλοι γιατί στην ουσία ασκεί καθήκοντα υπουργού Εξωτερικών, τουλάχιστον στα ελληνοτουρκικά αυτός εξέφραζε την εξωτερική πολιτική, όχι ο κ. Κοτζιάς” συμπλήρωσε.

“Για να υπάρχει στρατόπεδο Καραμανλικών, πρέπει να ηγείται ο ίδιος ο Καραμανλής. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αυτά είναι αστειότητες που λέγονται και γράφονται και κάποια στιγμή κάποιοι από εμάς που είχαμε συνεργαστεί με τον κ. Καραμανλή και έχουμε προσωπική σχέση μαζί του θεωρούμε για να προσεταιριστούμε κάποιο σταυρουλάκι λέμε πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εδώ άκουσα για κόμμα Καραμανλικών, χωρίς τον Καραμανλή δεν μπορεί να γίνει και δεν υπάρχει. Αυτά είναι αστειότητες” τόνισε

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.