Quantcast
"Καυτή" η ατζέντα Κοτζιά-Μπόλτον στον Λευκό Οίκο - Διευκολύνσεις στη Σούδα και βάση για μη επανδρωμένα αεροσκάφη θέλουν οι ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

“Καυτή” η ατζέντα Κοτζιά-Μπόλτον στον Λευκό Οίκο – Διευκολύνσεις στη Σούδα και βάση για μη επανδρωμένα αεροσκάφη θέλουν οι ΗΠΑ – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ολοκληρώνει τον κύκλο των επαφών του στην Ουάσιγκτον ο Νίκος Κοτζιάς. Θα συναντήσει σε λίγες ώρες τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τράμπ.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στην Ουάσιγκτον, Θανάσης Τσίτσας στην συνάντηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών με τον Τζον Μπόλτον, οι ΗΠΑ αναμένεται να τεστάρουν τις διαθέσεις της Αθήνας για μια σειρά θεμάτων αμοιβαίου στρατηγικού ενδιαφέροντος.

Στην ουσία θα είναι μια αποτίμηση όσων ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην αμερικανική πρωτεύουσα τον περασμένο Νοέμβριο.

Η ελληνική πλευρά μεταξύ άλλων θα κληθεί από τους αμερικανούς αξιωματούχους να αποσαφηνίσει τη θέση της για μια σειρά από θέματα που καίνε την Ουάσιγκτον όπως για τις διευκολύνσεις που ζητούν για τη βάση της Σούδας και την πρόθεσή τους να κατασκευάσουν στην Ελλάδα, βάση για μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα γνωστά drones.

Φυσικά στη συνάντηση ο κύριος Κοτζιάς θα κληθεί να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι για το Σκοπιανό.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.