Quantcast
Χατζηδάκης: Για να είσαι εθνική Ελλάδος στο Σκοπιανό πρέπει να σε καλέσει ο προπονητής - Εμάς ο προπονητής δεν μας καλεί - enikonomia.gr
share

Χατζηδάκης: Για να είσαι εθνική Ελλάδος στο Σκοπιανό πρέπει να σε καλέσει ο προπονητής – Εμάς ο προπονητής δεν μας καλεί

δημοσιεύτηκε:

«Για να είσαι εθνική Ελλάδος στο Σκοπιανό πρέπει να σε καλέσει ο προπονητής, εμάς ο προπονητής δεν μας καλεί, είχε κάνει μια συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη αφότου προηγουμένως είχε ξιφουλκήσει κατά της αντιπολίτευσης, είχε γίνει μια επαφή με τον κ. Κουμουτσάκο και μια τηλεφωνική επικοινωνία για το Ίλιντεν» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.



«Εθνική Ελλάδος δεν υπάρχει ούτε στην κυβέρνηση, βλέπω σε άλλη γραμμή τον κ. Κοτζιά, σε άλλη γραμμή το Μαξίμου και σε άλλη γραμμή τον ΣΥΡΙΖΑ, και σε άλλη τον κ. Καμμένο, τους ΑΝΕΛ… Υπάρχει σύγχυση, μια αμηχανία, και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις των κυβερνητικών υπευθύνων, υπάρχει μια ‘’ομίχλη’’, δεν ξέρω πού πάμε» τόνισε ο βουλευτής.



«Δεν είμαι αισιόδοξος για λύση στο Σκοπιανό» πρόσθεσε ο Κωστής Χατζηδάκης, στον απόηχο της διαφαινόμενης εμπλοκής της Παρασκευής στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό. Όπως εξήγησε, «ο κ. Κοτζιάς λύνει το θέμα από τον Ιανουάριο με μια λογική ‘’όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω’’ και το πράγμα πάει από το κακό στο χειρότερο είπε ότι ‘’εμείς τελειώσαμε με τον Ντιμιτρόφ’’ και την ίδια μέρα το Μαξίμου έβαλε πάγο».



«Η ΝΔ θέλει ενιαία, σφαιρική, μόνιμη λύση με erga omnes δεν αναγνωρίζουμε ‘’μακεδονική ταυτότητα’’ εμείς» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.