Quantcast
Μαξίμου: Η ΝΔ παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια με τις πλάτες του Βέμπερ - enikonomia.gr
share

Μαξίμου: Η ΝΔ παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια με τις πλάτες του Βέμπερ

δημοσιεύτηκε:

Για «επικοινωνιακά παιχνίδια με τις πλάτες του ακραίου Βαυαρού πολιτικού κ. Βέμπερ» κατηγορεί τη ΝΔ το Μαξίμου, απαντώντας σε ανακοίνωσητης αξιωματικής αντιπολίτευσης με την οποία ρωτούσε την κυβέρνηση, «αν θέλει να μειωθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα ώστε να αναπνεύσουν η οικονομία και οι Έλληνες;»

Αφορμή ήταν η χθεσινή δήλωση του υποψήφιου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,Μάνφρεντ Βέμπερ, για τη δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης των στόχων για τα πρωτογενή πλεονάσματα της Ελλάδας με μία νέα ελληνική κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου

«Η ΝΔ, που ως κυβέρνηση υπέγραψε πρωτογενή πλεονάσματα 4,5% εις το διηνεκές και παρά το όργιο λιτότητας που επέβαλε στον ελληνικό λαό, δεν κατάφερε να πιάσει ούτε 0,5%, σήμερα που η κυβέρνηση έχει βγάλει τη χώρα εκτός μνημονίων, παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια με τις πλάτες του ακραίου Βαυαρού πολιτικού, κ. Βέμπερ.

Του ίδιου πολιτικού δηλαδή, στον οποίο προσέφευγε ο κ. Μητσοτάκης προκειμένου να μεσολαβήσει, για να μην ακυρώσει η κυβέρνηση την περικοπή στις συντάξεις».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.