Quantcast
Μητσοτάκης: Σε 4 μέρες η Ελλάδα τελειώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ - Η ψήφος των συνταξιούχων δεν εξαγοράζεται με κουτσουρεμένα επιδόματα - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Σε 4 μέρες η Ελλάδα τελειώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ – Η ψήφος των συνταξιούχων δεν εξαγοράζεται με κουτσουρεμένα επιδόματα

δημοσιεύτηκε:

«Εδώ είναι το πολιτικό μου σπίτι, εδώ ωρίμασα πολιτικά, στη Β΄ Αθηνών πριν από 15 χρόνια με μπροστάρη τον Κ. Καραμανλή», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας την ομιλία του στο Περιστέρι.

Ανέφερε πως έφερε ως αρχηγός τα γραφεία του κόμματος στο “ποτάμι”. Σε αυτή τη περιοχή τόνισε, που είναι χωνευτήρι του έθνους, αγωνίζομαι να εκπροσωπήσω και να δώσω λύσεις, είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες και να γίνουμε μπροστάρηδες μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

«Σε τέσσερις μέρες η Ελλάδα τελειώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει μια νέα αρχή», ανέφερε κατά την κεντρική του ομιλία στο Περιστέρι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Στις 26 Μαϊου δεν εκλέγουμε μόνο ευρωβουλευτές, μόνο περιφερειάρχες, μόνο δημάρχους…παίρνουμε θέση και δίνουμε μήνυμα με την ψήφο μας», είπε ακόμη ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και επισήμανε: «Το ζήτημα δεν είναι μόνο ποιοι θα φύγουν αλλά ποιοι θα έρθουν να τους αντικαταστήσουν. Δεν ψηφίζουμε αρνητικά… Εμπιστευόμαστε την Νέα Δημοκρατία».

«Οι Έλληνες θέλουν ελπίδα, αλλά την ελπίδα της αλήθειας και όχι των ανέξοδων υποσχέσεων» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «έδωσε πολύ λίγα, πολύ αργά» μιλώντας για τις παροχές.

«Η ψήφος των υπερήφανων συνταξιούχων δεν εξαγοράζεται με κουτσουρεμένα επιδόματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Στείλτε το λογαριασμό στο ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες της 26ης Μαΐου» είπε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στην 13η σύνταξη και σημείωσε πως πρόκειται για επιδόματα και οι συνταξιούχοι όταν πήγαν στα ΑΤΜ το κατάλαβαν ότι πρόκειται για ψέματα.

Επανέφερε τις προτάσεις του για κατάργηση της μείωσης, του αφορολόγητου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.