Quantcast
Χατζηδάκης στον RealFm 97,8: Το πρόβλημα της ΝΔ δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά να δει πώς μπορεί να αυξήσει την επιρροή της - enikonomia.gr
share

Χατζηδάκης στον RealFm 97,8: Το πρόβλημα της ΝΔ δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά να δει πώς μπορεί να αυξήσει την επιρροή της

δημοσιεύτηκε:

“Περίμενα η διαφορά να είναι λίγο μικρότερη, με την έννοια ότι φανταζόμουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κρατούσε λίγο περισσότερες δυνάμεις”, είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Ιδιαίτερα μετά την προσπάθεια που έκανε την τελευταία περίοδο των παροχών και της πόλωσης. Νομίζω ότι πλήρωσε και τα ψέματα και την οπισθοδρόμηση της οικονομίας αλλά προφανώς πλήρωσε και την έπαρση και την αλαζονεία ιδιαίτερα του τελευταίου διαστήματος”, δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης.

“Υπάρχουν πολλά επιμέρους διλήμματα δηλαδή εάν θέλουμε να συνεχίσουμε μπροστά με αλήθεια και καθαρούς λογαριασμούς ή με ψέματα. Αν θέλουμε μία κυβέρνηση η οποία να θυμίζει κανονικές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ή αυτό το ιδιότυπο σχήμα που είχαμε τελευταία. Για εμένα το πιο βασικό είναι εάν θέλουμε μία Ελλάδα ευκαιριών, μία Ελλάδα που δημιουργεί προοπτική ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά που έχουν φύγει κατά εκατοντάδες χιλιάδες στο εξωτερικό και κινδυνεύουν και αυτοί που έμειναν να φύγουν ή θέλουμε μία Ελλάδα που θα μιλά συνέχεια για τη διανομή τελικά της φτώχειας και του αέρα του κοπανιστού”, σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε:

“Επειδή θέλουμε να αυξήσουμε τις ψήφους μας δεν έχουμε κανένα λόγο να καθόμαστε να πλακωνόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαίως, δεν θα αφήνουμε τίποτα αναπάντητο. Το πρόβλημα της ΝΔ δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, το πρόβλημα της ΝΔ είναι να δει πώς μπορεί να αυξήσει την επιρροή της”.

Σχετικά με τη ρήξη των σχέσεων του Ευάγγελου Βενιζέλου με το ΚΙΝΑΛ ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε: “Εμείς δεν ανακατευόμαστε. Δεν βάλαμε ούτε την κ. Γεννηματά να πάει να κάνει αυτή την κίνηση, ούτε τον κ. Βενιζέλο να έχει αυτή την αντίδραση. Εμείς στο παρελθόν και εγώ προσωπικά στην κυβέρνηση Σαμαρά έχω συνεργαστεί και με τους δύο, οι ίδιοι θα αποφασίσουν στο ΚΙΝΑΛ πώς θα κινηθούν και από εκεί και πέρα αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εμείς κάνουμε τη δική μας”.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.