Quantcast
Κομισιόν: Υπάρχουν ακόμα διαφορές στο πρόγραμμα που χρειάζεται η Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Κομισιόν: Υπάρχουν ακόμα διαφορές στο πρόγραμμα που χρειάζεται η Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Υπάρχουν ακόμα διαφορές στο πρόγραμμα που χρειάζεται η Ελλάδα σημείωσε ο Μαργαρίτης Σχοινάς, Εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν την Παρασκευή.

Θα υπερασπιστούμε τις προτάσεις μας μέχρι την τελευταία λέξη, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς ερωτηθείς αν η Κομισιόν εξετάζει ένα ενδεχόμενο plan b για την Ελλάδα, στο πλαίσιο της σημερινής του ενημέρωσης προς τους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.

Σε ερώτηση αν η αποχώρηση των στελεχών του ΔΝΤ από το Brussels Group σημαίνει ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν συμμετέχει πια στην διάσωση της Ελλάδας, ο κ. Σχοινάς αρκέστηκε να πει ότι όπως ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο του ταμείου, το ΔΝΤ παραμένει πλήρως δεσμευμένο στο ελληνικό ζήτημα.

Ο κ. Σχοινάς ρωτήθηκε και αν ισχύει η πληροφορία που μεταδόθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πληροφορία που διαψεύστηκε από την ελληνική κυβέρνηση σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας για σύγκληση των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα. «Δεν επιβεβαιώνουμε ότι το ΒrusselsGroup θα συναντηθεί στην Αθήνα το Σάββατο» απάντησε ο κ. Σχοινάς.  

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.