Quantcast
Σήμερα το τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για την πανδημία - Τι θα πει ο Πρωθυπουργός - enikonomia.gr
share

Σήμερα το τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για την πανδημία – Τι θα πει ο Πρωθυπουργός

δημοσιεύτηκε:

Μήνυμα για την πορεία της πανδημίας και τη στρατηγική της κυβέρνησης για την αναχαίτιση του τέταρτου πανδημικού κύματος θα στείλει σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να εστιάσει στο πρόγραμμα εμβολιασμού και να ζητήσει από τους πολίτες άνω των 65 ετών να προχωρήσουν στην τρίτη δόση εμβολίου.
Το βασικό μήνυμα που θα εκπέμψει ο Πρωθυπουργός είναι ότι δεν θα ληφθεί κανένα νέο οριζόντιο μέτρο αλλά ούτε και θα επιβληθεί lockdown στη χώρα.

Ωστόσο σημειώνεται ότι στις γιορτές των Χριστουγέννων οι ανεμβολίαστοι πολίτες προβλέπεται να μην έχουν πρόσβαση σε εσωτερικούς χώρους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να βγει μπροστά για τρεις λόγους. Ο ένας είναι να πάψουν τα περιστατικά πολυφωνίας, που το τελευταίο διάστημα έχουν ενοχλήσει το Μέγαρο Μαξίμου, εντείνοντας τον προβληματισμό ότι θολώνουν τα μηνύματά του για την “εθνική μάχη”.

Ο δεύτερος είναι να δοθεί ορατότητα στους πολίτες και στην αγορά αρχικά για την εορταστική περίοδο και έπειτα για τον υπόλοιπο χειμώνα- εκτός δραματικών απροόπτων, που θα έφερναν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση και προφανώς έκτακτες παρεμβάσεις.

Ο τρίτος είναι να εκπεμφθεί νέο μήνυμα συστράτευσης στην προσπάθεια.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.