Quantcast
Ε. Στυλιανίδης: «Προσπάθεια για συμφωνία με την τεχνική υποστήριξη των Γάλλων» - enikonomia.gr
share

Ε. Στυλιανίδης: «Προσπάθεια για συμφωνία με την τεχνική υποστήριξη των Γάλλων»

δημοσιεύτηκε:

«Γίνεται προσπάθεια για συμφωνία με την τεχνική υποστήριξη των Γάλλων», ανέφερε σήμερα  ο Βουλευτής Ν.Δ  Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Μάλιστα ο ίδιος προανήγγειλε ότι: «Θα υπογράψουμε οποιαδήποτε συμφωνία προκειμένου να σωθεί η χώρα. Εγώ ανήκω στην κυβέρνηση τεχνικής ενότητας. Πάμε σε συγκεκριμένα διακυβεύματα. Η χώρα έχει χάσει διεθνώς την αξιοπιστία της».

Στο ερώτημα που τέθηκε γιατί η Ν.Δ δεν καταδίκασε τον κ. Βέμπερ, ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι: «Εγώ προσωπικά θα επιδιώξω να επικοινωνήσω απευθείας με τον κ. Βέμπερ. Εάν θέλουν η Ευρώπη να είναι κοινό μας σπίτι θα πρέπει να σέβονται τον κανόνα της αλληλεγγύης».

Μάλιστα ο Βουλευτής Ν.Δ εκτίμησε ότι: «Ο κ. Βέμπερ τοποθετήθηκε με λάθος τρόπο ως προς τον χώρο και χρονικά. Το είχα προβλέψει ότι θα γινόταν αυτό. Αλλά και ο κ. Βέμπερ πρέπει να ενισχύσει τους εταίρους του.

Τέλος ο κ. Στυλιανίδης αναφέρθηκε και στην επιλογή του προέδρου της Ν.Δ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη  λέγοντας ότι: «Είναι καλή επιλογή ο Μεϊμαράκης γιατί η παράταξη χρειάζεται αποφόρτιση, πρέπει να ενισχυθούν οι δυνάμεις που έχουν απομακρυνθεί αλλά και να συνεχιστεί η προσπάθεια για να αποτελέσει και βάση για το μετά».

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις από το Liveblog του Enikonomia.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.