Quantcast
Αναγκαίες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας - enikonomia.gr
share

Αναγκαίες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας

δημοσιεύτηκε:

Την πλήρη λίστα με τα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας που εξακολουθούν να είναι ανοιχτά και να  υποδέχονται ακόμη επισκέπτες, αναφέρει το xionodromika.gr.

Ειδικότερα, τα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας που λειτουργούν ακόμη είναι τα ακόλουθα:

Το χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια» είναι ανοιχτό με «Συρόμενο2».Το «3-5 Πηγάδια» έχει ύψος χιονιού βάσης: 10cm, ύψος χιονιού μέσης :10cm, ύψος χιονιού κορυφής: 50cm. (Οι  Δρόμοι είναι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες).

Σε πλήρη λειτουργία  βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο «Πηλίου» το οποίο έχει  ύψος χιονιού βάσης: 90cm, ύψος χιονιού μέσης: 90cm,ύψος χιονιού κορυφής: 90cm. (Οι Δρόμοι είναι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες).

Στο χιονοδρομικό κέντρο «Καλαβρύτων» είναι ανοιχτός ο «Αχιλλέας» για μεταφορά των χιονοδρόμων από την βάση του χιονοδρομικού στη Βαθειά Λάκκα, καθώς και για επισκέπτες για βόλτα. Σε λειτουργία είναι οι αναβατήρες του χιονοδρομικού κέντρου «Ηρακλής» και «Θέτις». Το  χιονοδρομικό κέντρο «Καλαβρύτων» έχει ύψος χιονιού βάσης:10cm, ύψος χιονιού μέσης: 40cm, ύψος χιονιού κορυφής: 50cm. (Ο Δρόμος είναι ανοιχτός, αλλά εν όψει των επικείμενων χιονοπτώσεων, θα πρέπει  να έχει κανείς μαζί του αντιολισθητικές αλυσίδες).

Ακόμη σε πλήρη  λειτουργία είναι οι αναβατήρες του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού, «Αφροδίτη», «Αίολος» και «baby2». (Οι Δρόμοι είναι ανοιχτοί με αλυσίδες).

Ανοιχτό είναι  το χιονοδρομικό κέντρο Βελουχίου και σε  λειτουργία είναι οι αναβατήρες «Θησέας» και «Τάκης Φλέγκας». (Φρέσκο χιόνι: 10cm, ενώ ο δρόμος  είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες).

Σε λειτουργία είναι οι αναβατήρες του χιονοδρομικού κέντρου Βίγλας Πισοδερίου, «Babylift» και ο διθέσιος εναέριος για βόλτα. (Φρέσκο χιόνι: 15cm, ενώ οι  χιονοπτώσεις είναι  σε εξέλιξη).

Το χιονοδρομικό κέντρο «Ανηλίου Μετσόβου» βρίσκεται σε αναστολή λόγω ισχυρών ανέμων. (Φρέσκο χιόνι: 10cm, ενώ ο  δρόμος  είναι ανοιχτός με αλυσίδες).

Ανοιχτό είναι και το χιονοδρομικό κέντρο «Βασιλίτσας» καθώς λειτουργούν οι αναβατήρες «Φίλιππος», «Ελιμεία», «Μ.Αλέξανδρος» και «Βabylift». (Φρέσκο χιόνι: 50cm, ενώ οι χιονοπτώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη).

Και το  χιονοδρομικό κέντρο «Καϊμάκτσαλαν» λειτουργεί με το «babylift» και  το «Μετερίζι».(Δρόμοι είναι  ανοιχτοί με αλυσίδες).

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.