Quantcast
Απουφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή - Η στιγμή που φτάνει σπίτι της και οι πρώτες δηλώσεις - enikonomia.gr
share

Απουφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή – Η στιγμή που φτάνει σπίτι της και οι πρώτες δηλώσεις

δημοσιεύτηκε:

Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή. Η ευρωβουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έφτασε στο σπίτι της στις Βρυξέλλες λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.

Εκεί την περιμέναν οι δημοσιογράφοι. «Σας ευχαριστώ πολύ. Με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα που θα είμαι ξανά κοντά της. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα από τους δικηγόρους μου», είπε χαμογελαστή η ευρωβουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Η απόφαση για την αποφυλάκισή της ήταν γνωστή από την Μεγάλη Τετάρτη, ωστόσο δεν είχε ανακοινωθεί πότε θα γίνει αυτό, καθώς οι αρχές αναζητούσαν… βραχιολάκι. Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, γνωστοποίησε πως αυτό θα αποφυλακιστεί σήμερα.

Πράγματι, λίγο μετά τις 11.30 ώρα Ελλάδος, οι πόρτες των φυλακών του Χάρεν άνοιξαν και ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια βγήκε από μέσα. Σε αυτό επέβαινε η Εύα Καϊλή, που πιθανότατα συνοδεύεται από τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Κατευθύνεται προς το σπίτι της.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.