Quantcast
Αυγενάκης από Ρόδο: Με ταχύτατους ρυθμούς ξεκινάμε την διαδικασία των αποζημιώσεων - enikonomia.gr
share

Αυγενάκης από Ρόδο: Με ταχύτατους ρυθμούς ξεκινάμε την διαδικασία των αποζημιώσεων

δημοσιεύτηκε:

Διήμερη επίσκεψη στη Ρόδο πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη.

Ο υπουργός, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη και τον  κ. Ζαννετίδη, επισκέφτηκε τις περιοχές Ασκληπιό, Κιοτάρι, Λάερμα και Απόλλωνα της Ρόδου. Όπως δήλωσε ο κ. Αυγενάκης από το χωριό Απόλλωνα, η Ρόδος δοκιμάστηκε αλλά δεν το έβαλε κάτω – και «σε συνεργασία με τον δήμο και την Περιφέρεια, καθώς επίσης και με τα τοπικά στελέχη και τις υπηρεσίες, δουλεύουμε ενωμένοι, ώστε πολύ γρήγορα να βρει ξανά το βηματισμό της.»

Ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε επίσης, πως από την πρώτη στιγμή ο πρωθυπουργός έδειξε το ενδιαφέρον του για τις δύσκολες μέρες που περνάει το νησί της Ρόδου. «Έτσι λοιπόν, μαζί μου βρίσκεται ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος ήδη έχει τα στοιχεία του απολογισμού των ζημιών, και με ταχύτατους ρυθμούς που δεν έχουν προηγούμενο, ξεκινάμε τη διαδικασία των αποζημιώσεων», είπε ο υπουργός. Από την πλευρά τους, οι κ.κ. Καμπουράκης και Ζαννετίδης, όπως και ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, Βασίλης Υψηλάντης, ευχαρίστησαν την κυβέρνηση και προσωπικά τον κ. Αυγενάκη για την άμεση ανταπόκριση.

Την Παρασκευή, ο κ. Αυγενάκης στις 11:00, θα συναντηθεί  με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και στις 12:00 θα έχει συνάντηση στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.