Κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα της «Εφημερίδας των Συντακτών» και «των Νέων», που κάνουν λόγο για μισθολογικές μεταβολές στο Δημόσιο, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος, Αλέξης Χαρίτσης υποστηρίζει ότι τα δημοσιεύματα «δείχνουν πως η κυβέρνηση της Ν.Δ. εξακολουθεί να είναι προσκολλημένη στις αποτυχημένες συνταγές του πρόσφατου παρελθόντος» και προσθέτει: «αντί να σταματήσει την επιδότηση της αναστολής συμβάσεων και των μειώσεων μισθών στον ιδιωτικό τομέα, ο κ. Μητσοτάκης ετοιμάζεται τώρα να εφαρμόσει την ίδια καταστροφική πολιτική και στο Δημόσιο. Πρόκειται για σχέδιο βγαλμένο απευθείας από τα νεοφιλελεύθερα εγχειρίδια του ΔΝΤ περί εσωτερικής υποτίμησης. Θα οδηγήσει στη μείωση των εισοδημάτων και της αγοραστικής δύναμης όλων των μισθωτών και, κατά συνέπεια, στην κατάρρευση της ιδιωτικής κατανάλωσης. Όλα αυτά, προφανώς, θα έχουν συνέπεια την είσοδο της οικονομίας σε ένα νέο σπιράλ ύφεσης, το οποίο θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα».
Χαρίτσης: Καταστροφικές συνταγές του παρελθόντος από την κυβέρνηση και στο Δημόσιο
δημοσιεύτηκε:
Επικαιρότητα
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
15 λεπτά πριν
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε από σήμερα στα ΑΤΜ
ENIKOS NETWORK
Αλκέτ Ριζάι: Δραπέτης και επίσημα ο διαβόητος βαρυποινίτης – Δεν επέστρεψε στη φυλακή μετά τους πυροβολισμούς στην Ανάβυσσο
