Quantcast
ΔΕΔΔΗΕ για τον Πόρο: Εκτεταμένες οι ζημιές – Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης αναμένεται η πλήρης αποκατάστασή τους - enikonomia.gr
share

ΔΕΔΔΗΕ για τον Πόρο: Εκτεταμένες οι ζημιές – Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης αναμένεται η πλήρης αποκατάστασή τους

δημοσιεύτηκε:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος που συνέβη σήμερα στην περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και στον Γαλατά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ.

Και συνεχίζει: «Σε συνέχεια της ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού σχετικά με τη διακοπή ηλεκτροδότησης του Πόρου, ανακοινώνει ότι οι ζημιές στην εναέρια γραμμή που τροφοδοτεί το νησί από το Γαλατά είναι εκτεταμένες και η πλήρης αποκατάστασή τους αναμένεται τις πρωινές ώρες της 21ης Αυγούστου, καθώς οι εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ θα συνεχιστούν πυρετωδώς καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Ταυτόχρονα τα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη που μεταφέρονται στο νησί, αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία τις πρώτες πρωινές ώρες και να καλύψουν ένα σημαντικό μέρος από τα φορτία του νησιού. Στο μεταξύ με τη συνδρομή του Στρατού, καταβάλλονται αυτή την ώρα προσπάθειες για να ηλεκτροδοτηθούν με γεννήτριες χαμηλής τάσης κρίσιμες υποδομές του Πόρου».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.