Quantcast
ΕΚΤΑΚΤΟ-Φωτιά στο Μαρτίνο: Διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας - ΦΩΤΟ αναγνώστη - enikonomia.gr
share

ΕΚΤΑΚΤΟ-Φωτιά στο Μαρτίνο: Διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας – ΦΩΤΟ αναγνώστη

δημοσιεύτηκε:

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στηνπεριοχή του Μαρτίνου στη Φθιώτιδα στα όρια με τη Βοιωτία, που ξεκίνησε από άγνωστη αιτία. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή ευνόησαν να εξαπλωθεί γρήγορα σε μεγάλο μέτωπο και κινείται προς την Εθνική οδό Λαμίας- Αθηνών απειλώντας να περάσει την εθνική οδό με κατεύθυνση προς το χωριό Μαρτίνο.

Ήδη για την περιοχή κινούνται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία και δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας από Λαμία και Λειβαδιά ενώ τις πρώτες ρίψεις έκαναν και τα δύο αεροσκάφη PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας. Στην εθνική οδό Λαμίας- Αθηνών στο ύψος του Μαρτίνου υπάρχουν πυκνοί καπνοί.

Εξαιτίας της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Μαρτίνου. Συγκεκριμένα, τα οχήματα με κατεύθυνση τη Λαμία εκτρέπονται από τον κόμβο του Κάστρου και όσα πηγαίνουν προς Αθήνα από τον κόμβο του Μαρτίνου.

Αναγνώστες του enikos.gr που βρέθηκαν στην περιοχή έστειλαν φωτογραφίες από τη μεγάλη φωτιά που είναι σε εξέλιξη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 12 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, 4 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.