Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Οι «οχιές» είναι εδώ!” κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι έρχονται άμεσα τα F-16 Viper μετά τις εξωφρενικές απειλές της Άγκυρας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η ελληνική Πολεμική Αεροπορία παραλαμβάνει τα δύο πρώτα αεροσκάφη το πρωί της Δευτέρας σε ειδική τελετή στη βάση της Τανάγρας. Εξι ακόμη μαχητικά θα παραδοθούν μέχρι το τέλος του έτους.

– Στρατιωτικές πηγές εξηγούν στην «R» πώς τα νέα υπερόπλα αλλάζουν τις ισορροπίες στο Αιγαίο, δίνοντας αναβαθμισμένη απάντηση στις νεο – οθωμανικές κορώνες του Ερντογάν.

– Διπλωματικός μαραθώνιος από την Αθήνα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Συνάντηση τη Δευτέρα Μητσοτάκη – Μακρόν στο Παρίσι: Ενέργεια και Μεσόγειος στην κορυφή της ατζέντας.

– Πώς θα σβήσουν ασφαλιστικά χρέη 2 δισ. ευρώ. Η νέα ρύθμιση αφορά περισσότερους από 300.000 ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες και επιχειρηματίες.

– Μυστική επιχείρηση κατά ένοπλων Τούρκων. Στα χέρια των ελληνικών Αρχών βρίσκονται τρεις άνδρες που διέμεναν σε βίλα στο Πόρτο Ράφτη. Τα σενάρια για τις σχέσεις τους με ξένες μυστικές υπηρεσίες και με το οργανωμένο έγκλημα.

– Όλο το σχέδιο για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Τι δηλώνει στην «R» ο Βασίλης Κικίλιας.

– Κωστής Χατζηδάκης: «Η αύξηση των συντάξεων θα είναι σημαντική και θα αφορά όλους τους συνταξιούχους. Για ορισμένες, δε, περιπτώσεις θα είναι τριπλή!».

– Όλγα Γεροβασίλη: «Η Ελλάδα είναι πρώτη σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Eνωση στην αύξηση του κόστους ενέργειας για τις επιχειρήσεις και τρίτη για τα νοικοκυριά».

– Ασπίδα ανοσίας με τα νέα εμβόλια. Πώς και πότε θα ξεκινήσει η χορήγησή τους. Μέσα στον Σεπτέμβριο έρχονται στη χώρα μας 1,2 εκατ. δόσεις. Υπουργείο Υγείας και επιτροπή ειδικών απευθύνουν σύσταση για να εμβολιαστεί ο γενικός πληθυσμός μέσα στο φθινόπωρο. Προτεραιότητα θα δοθεί σε ευπαθείς ομάδες και σε άτομα άνω των 60 ετών.

– «Σκότωσε την Τζωρτζίνα για να εκδικηθεί τον Μάνο!». Όλη η εισαγγελική πρόταση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

– «Ήθελε να σιγουρευτεί για τον θάνατό της». Καταπέλτης το βούλευμα με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.