Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: ««Ο εφιάλτης μόλις ξεκίνησε»» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αναφέρεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή και τις δραματικές επιπτώσεις του στην παγκόσμια πολιτική και οικονομική σκηνή.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Συγκλονιστικές μαρτυρίες από Έλληνες που ζουν στο Ισραήλ και περιγράφουν την κόλαση του πολέμου.

– Αποστολή της «R» στην εμπόλεμη ζώνη.

– Σε εγρήγορση Αθήνα και Βρυξέλλες για τη φύλαξη των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων και για την αντιμετώπιση ενός νέου μεταναστευτικού κύματος.

– Γράφουν στην «R»: Αθ. Δρούγος, Σ. Καλεντερίδης, Σ. Σέρμπος, Κ. Υφαντής.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:- 16.000 νέες προσλήψεις στο Δημόσιο. Το σχέδιο για το 2024 που θα παρουσιαστεί στο υπουργικό συμβούλιο της Τετάρτης. Προτεραιότητα θα δοθεί στον τομέα της Υγείας, όπου θα προκηρυχθούν 6.500 νέες θέσεις εργασίας την επόμενη χρονιά, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι διαγωνισμοί των ετών 2022 και 2023. Πώς προγραμματίζεται να καλυφθούν τα κενά που προκύπτουν σε άλλους νευραλγικούς τομείς του Δημοσίου. Εξετάζεται να δοθούν κίνητρα στους νεοπροσληφθέντες, έτσι ώστε να γίνει ευκολότερη η πλήρωση θέσεων σε απομακρυσμένες περιοχές, όπου καταγράφονται μεγάλες ελλείψεις.

– Νησίδες ρύπανσης στον Παγασητικό! Σήμα κινδύνου από τους επιστήμονες. Τεράστιοι όγκοι με φερτά υλικά και νεκρά ζώα έχουν συσσωρευτεί στον κόλπο της Μαγνησίας.

– Ο εμφύλιος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι μάχες χαρακωμάτων και τα αντίπαλα στρατόπεδα. Η επίδειξη ισχύος του Στέφανου Κασσελάκη που εξόργισε την παλιά φρουρά των στελεχών. Η απειλή των διαγραφών φέρνει πιο κοντά τα σενάρια διάσπασης του κόμματος.

– Επίδομα 1.000 ευρώ σε 30.000 ανέργους. Ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης σε ψηφιακές δεξιότητες.

– Πώς θα δοθούν οι αυξήσεις στις συντάξεις των δικαστών. Αναλυτικά η νομοθετική ρύθμιση που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Σοφία Ζαχαράκη, Δώρα Αυγέρη.

– Βιασμός 13χρονης σε σχολείο της Δ. Αττικής: Βίντεο – σοκ στα κινητά των κατηγορουμένων.

– Βροχή καταγγελιών για τον ψευτο – oδοντίατρο της Ηλιούπολης. Νέες περιπτώσεις ασθενών που εξαπατήθηκαν από τον 51χρονο.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.