Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Ο άγνωστος «πόλεμος» του Ερντογάν”, κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τις προβοκάτσιες με πράκτορες της ΜΙΤ που στήνουν οι Τούρκοι.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Εντονες υποψίες στο ελληνικό Πεντάγωνο ότι ήταν στημένο από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες το επεισόδιο με το τουρκικό εμπορικό πλοίο που, σύμφωνα με το ΓΕΝ, «επακούμβησε» με την ελληνική κανονιοφόρο «ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ».

– Στρατιωτικοί αναλυτές επισημαίνουν ότι οι Τούρκοι συνηθίζουν να χρησιμοποιούν «πολιτικά μέσα» πίεσης για να κάνουν επί της ουσίας «στρατιωτικές επιχειρήσεις».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μήνυμα από τις Βρυξέλλες. Τρία «όχι» και ένα «ναι» για την επόμενη ημέρα.

– Ολες οι αλλαγές που θα γίνουν στον εξωδικαστικό.

– Νίκος Παππάς: «Ο Τσίπρας και η Γεννηματά βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι όταν συνεδριάζουν οι ηγεσίες του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος».

– Κώστας Σκρέκας: «Καθαρή έξοδος με βρόμικα ψέματα δεν γίνεται».

– Ανοίγουν οι λογαριασμοί του Φρουζή στην Ελβετία με αίτημα δικαστικής συνδρομής. Η εισαγγελία θεωρεί ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis διακίνησε μεγάλο μέρος των 45 εκατ. ευρώ που πήγαν σε δωροδοκίες.

– Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη. Η πικρή εξομολόγηση της 22χρονης που πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι.

– Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλά στην «R»: «Θέλω να κατακτήσω το παγκόσμιο τένις».

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Χτυποκάρδια για τον Γιάννη! Γερονικολού – Τσιμιτσέλης ζουν έναν παράφορο έρωτα. Η λαμπερή πρωταγωνίστρια αποκάλυψε στο φιλικό της περιβάλλον ότι βρήκε τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο του καλού συναδέλφου της, με τον οποίο είναι αχώριστοι!

– «Επιλέγω καλούς συντρόφους και όχι… επικίνδυνους!». Η Εβελίνα Παπούλια, που ζει έναν σκοτεινό έρωτα με έναν νεότερό της άντρα στη δημοφιλή σειρά «Τατουάζ», μιλά στην «R» για όλα.

– Στα… κόκκινα η Ελένη. Διπλή αγωνία για την Ελ. Φουρέιρα. Η συμμετοχή της στη Eurovision και τα σενάρια μεταγραφής του Αλμπέρτο Μποτία σε ομάδα της Ισπανίας που θέτουν σε κίνδυνο τη σχέση τους.

– Είναι μαζί, παρά τις φήμες χωρισμού. «Με την Κλέλια είμαστε μια χαρά», λέει στην «R» ο δημοφιλής πρωταγωνιστής Παναγιώτης Μπουγιούρης για τη σύντροφό του Κλ. Μενελάου.

– Μυστικό ειδύλλιο. Η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου διατηρεί σχέση με επιχειρηματία, την οποία κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

– Χριστόπουλος – Μπραντχούμπερ: «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι με παρεό».

– Θεωνά – Αναστασιάδης. Η συγκατοίκηση τους πάει πολύ.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.