Quantcast
Ξεκινά στις 18:00 η συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή - enikonomia.gr
share

Ξεκινά στις 18:00 η συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή

δημοσιεύτηκε:

Στις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης ξεκινά η συζήτηση του προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής. Σήμερα εξάλλου επιστρέφει και ο Χρήστος Σταικούρας, που κατέθεσε το προσχέδιο του προϋπολογισμού, από τις ΗΠΑ που βρισκόταν για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του Capital Link.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει με τις τοποθετήσεις των γενικών και ειδικών εισηγητών των κομμάτων, ενώ θα καθοριστούν και οι βουλευτές που επιθυμούν να λάβουν το λόγο κατά τη διάρκεια της πενταήμερης συζήτησης στη Βουλή που θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής με τις ομιλίες του πρωθυπουργού και των υπόλοιπων αρχηγών των κομμάτων, προκειμένου να ακολουθήσει η ονομαστική ψηφοφορία.

Η συζήτηση στη Βουλή αναμένεται να κινηθεί εν μέσω σκληρής αντιπαράθεσης με την αντιπολίτευση στο ρυθμό που θα δώσει η εν εξελίξει διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα. Στόχος να έχει ξεκαθαρίσει εν πολλοίς το τοπίο με τους τυχόν συμβιβασμούς από την πλευρά της κυβέρνησης και τη λήψη νέων μέτρων μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Άγνωστη βέβαια η στάση των βουλευτών της συγκυβέρνησης στην περίπτωση που συμφωνηθούν νέα μέτρα. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.