Quantcast
Κορονοϊός: Συναγερμός μετά την αύξηση των κρουσμάτων - Έκτακτες συσκέψεις σήμερα - enikonomia.gr
share

Κορονοϊός: Συναγερμός μετά την αύξηση των κρουσμάτων – Έκτακτες συσκέψεις σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Συναγερμός έχει σημάνει στην κυβέρνηση μετά την αιφνίδια αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού. Γι’ αυτό και σήμερα έχουν προγραμματιστεί έκτακτες συσκέψεις προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση και η πορεία της επιδημίας στην Ελλάδα και να αποφασιστούν μέτρα σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο.

Στο Μέγαρο Μαξίμου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να γίνει μια συνολική επισκόπηση της κατάστασης, καθώς την Κυριακή ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 31 νέα κρούσματα εκ των οποίων τα 7 είναι εισαγόμενα και εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας. Ακολούθως στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, θα πραγματοποιήσει άλλη σύσκεψη με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, όπου θα τεθεί επί τάπητος το θέμα με τα πανηγύρια και τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρούνται σε αυτά.

“Καμπανάκι”
“Καμπανάκι” αποτέλεσαν τόσο η εμφάνιση θετικού κρούσματος σε παιδική κατασκήνωση της Χαλκιδικής αλλά και η απότομη αύξηση των κρουσμάτων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ειδικά στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Αλλά και γενικότερα τα φαινόμενα χαλάρωσης που παρατηρούνται και καταγράφονται σε πολλά πανηγύρια, θερινά σινεμά και διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται και δεν τηρούνται τα μέτρα και κυρίως οι αποστάσεις ασφαλείας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.