Quantcast
Κρύο και παγετός την Πρωτοχρονιά - Η πρόγνωση του καιρού - enikonomia.gr
share

Κρύο και παγετός την Πρωτοχρονιά – Η πρόγνωση του καιρού

δημοσιεύτηκε:

Την Πρωτοχρονιά αναμένονται βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως σε νότια θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και κεντρικά ημιορεινά. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί, σήμερα στα δυτικά και βόρεια και την Τετάρτη στα υπόλοιπα.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, με παγετό στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Πρωτοχρονιά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και στα δυτικά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία από μείον 4 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές βροχές και το θερμόμετρο από μείον 1 έως 10 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες βροχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά με βελτίωση το απόγευμα, βορειοανατολικοί άνεμοι πρόσκαιρα 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 0 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχές κατά περιόδους και η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυκλωνικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ στα δυτικά και το θερμόμετρο από 8 έως 16 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, σποραδικές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές, στα παραθαλάσσια καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά και κεντρικά ημιορεινά με εξασθένηση το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 2 έως 10 βαθμούς.

Στην Αττική, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά με σταδιακή εξασθένηση, βορειοανατολικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.