Quantcast
Λεβέντης: Ο Τσίπρας μου είπε ότι οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες - Τι είπε για τον Μητσοτάκη - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Λεβέντης: Ο Τσίπρας μου είπε ότι οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες – Τι είπε για τον Μητσοτάκη – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τη Συμφωνία των Σκοπίων εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης ΚεντρώωνΒασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό one, ο κ. Λεβέντης μίλησε για «ιδιότυπο πατριωτισμό της αριστεράς » και υποστήριξε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας μου είπε τον Φεβρουάριο του 2018 ότι είναι άποψη του ΣΥΡΙΖΑ πως οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες και δικαιούνται το όνομα».


Τόνισε μάλιστα ότι, «το ακροατήριο του Τσίπρα δεν έχει τόση ευαισθησία για την πατρίδα» και συμπλήρωσε πως όταν ρώτησε τον Πρωθυπουργό αν θα προδώσει τη Μακεδονία, εκείνος του απάντησε πως «είναι απόφαση του κόμματός μας να δώσει το όνομα».

Ο κ. Λεβέντης κληθείς να σχολιάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών απάντησε πως «έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα πριν υπογραφεί η συμφωνία» και συμπλήρωσε πως θα πρέπει να γίνει έστω και τώρα, έστω και εκ των υστέρων, ενώ υπογράμμισε πως «ο λαός δεν θα επέτρεπε αυτήν την προδοσία».

Ερωτηθείς για τα υψηλά ποσοστά που πήρε η Νέα Δημοκρατία στη Μακεδονία στις ευρωεκλογές, είπε πως αυτό συνέβη διότι «κορόιδεψε τον λαό. Έλεγε ότι δεν ψήφισα αλλά είναι οι πρώτοι που το έδωσαν. Η Νέα Δημοκρατία επί Κώστα Καραμανλή, ήταν η πρώτη που έδωσε το Μακεδονία. Πρότειναν όνομα ‘’Μακεδονία (Σκόπια)’’ και η συμφωνία δεν είχε προχωρήσει γιατί η άλλη πλευρά ήθελε σκέτο ‘’Μακεδονία’’» κατέληξε.

Συμπλήρωσε, δε, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι συνένοχος του Αλέξη Τσίπρα στην προδοσία.

Για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι «ο Βελόπουλος πήρε από τη Χρυσή Αυγή τους μισούς, ο Βαρουφάκης κατάπιε τον Λαφαζάνη».

Δείτε το βίντεο:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.