Quantcast
Μητσοτάκης σε Χατζηδάκη: Δεν κινδυνεύεις να σου πέσουν τα μαλλιά – Ο διάλογος όταν του πρότεινε το υπουργείο Εργασίας - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης σε Χατζηδάκη: Δεν κινδυνεύεις να σου πέσουν τα μαλλιά – Ο διάλογος όταν του πρότεινε το υπουργείο Εργασίας

δημοσιεύτηκε:

Τον «άγνωστο» διάλογο που είχαν με τον Κωστή Χατζηδάκη στο τηλέφωνο όταν του ζήτησε να αναλάβει υπουργός Εργασίας αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως είπε ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση του υπουργείου Εργασίας για τις εκκρεμείς συντάξεις, «όταν κάλεσα στο τηλέφωνο τον Κωστή Χατζηδάκη, τον Ιανουάριο του 2021, να του ζητήσω να αναλάβει Υπουργός Εργασίας, υπήρχε μία παύση στο τηλέφωνο. Λέω: «Κωστή είσαι εκεί, όλα εντάξει;» Μου λέει: «Βεβαίως Πρόεδρε, να πάω στο Υπουργείο Εργασίας».

Συνεχίζοντας την περιγραφή του ο Πρωθυπουργός τόνισε: «Καταλαβαίνεις του λέω, πόσο δύσκολη είναι αυτή η αποστολή». Αισθάνθηκα ότι τον αιφνιδίασα. Το πρώτο πράγμα το οποίο σκέφτηκα να του πω για να τον ενθαρρύνω, ότι εν πάση περιπτώσει από τις δυσκολίες που θα πας εκεί και θα βρεις, δεν κινδυνεύεις να σου πέσουν και τα μαλλιά, οπότε είσαι σχετικά ασφαλής, τουλάχιστον ως προς αυτό τον τομέα. Η επιλογή μου αυτή δικαιώθηκε στο ακέραιο. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.