Quantcast
ΓΓΠΣΨΔ: Εκτός λειτουργίας θα τεθούν το taxisnet και αρκετές υπηρεσίες - Δείτε πότε - enikonomia.gr
share

ΓΓΠΣΨΔ: Εκτός λειτουργίας θα τεθούν το taxisnet και αρκετές υπηρεσίες – Δείτε πότε

δημοσιεύτηκε:

Εκτός λειτουργίας θα τεθούν από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 στις 10 μ.μ. έως και Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 στις 9.οο π.μ. το TAXISnet και αρκετές εφαρμογές. Και αυτό επειδή η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης (ΓΓΠΣΨΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης προχωρά σε αναβάθμιση των υποδομών του Ιδιωτικού Υπολογιστικού Νέφους Βάσεων Δεδομένων (Exadata).

Το αποτέλεσμα και ο στόχος  αναμένεται να είναι η αναβάθμιση των υποδομών του TAXISnet και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του προς τους πολίτες. Κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα δεν θα είναι διαθέσιμες όλες οι υπηρεσίες που σχετίζονται με:

  • Υπηρεσίες αυθεντικοποίησης χρηστών μέσω κωδικών TAXISnet (υπηρεσίες gov.gr, ΗΔΙΚΑ, e-ΕΦΚΑ κ.α.)
  • Υπηρεσίες όπως Πόθεν Έσχες, Ενιαία Αρχή Πληρωμής, e-Παράβολο, και web services από το Κέντρο Διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΨΔ σε φορείς της Δημόσιας Διοίκησης
  • Υπηρεσίες φορολογικής διοίκησης ΑΑΔΕ και Υπ. Οικονομικών, όπως TAXISnet, ICISnet, TAXIS, Elenxis, MIS, ΨΥΔΗΠΕΕΚ κ.α.

«Όπως και στις προηγούμενες εργασίες αναβάθμισης υποδομών, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, προκειμένου να είναι μικρότερη η επίπτωση από τη μη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών», διαβεβαιώνει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης (ΓΓΠΣΨΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.