Quantcast
Σακελλαρίδης: Η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου δεν έχει τελειώσει - enikonomia.gr
share

Σακελλαρίδης: Η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου δεν έχει τελειώσει

δημοσιεύτηκε:

Ενόψει της Συνόδου της Κορυφής την Παρασκευή και της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ την επόμενη Δευτέρα μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης ,τονίζοντας πως «για να υπάρχει μια πολιτική λύση έχει σημασία να τοποθετηθούν και οι ηγέτες κάποιων σημαντικών χωρών».

 Σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη αυτό που θέλει η κυβέρνηση στον νέο κύκλο επαφών που ξεκινά είναι «να συζητηθεί το θέμα της Ελλάδας σε ένα πλαίσιο πολιτικό. Θέλουμε να ξεκαθαριστεί η κατεύθυνση και το πλαίσιο».

«Δεν είναι δυνατόν να έχει ληφθεί μια απόφαση. Δεν υποτιμάμε τις τεχνικές επιτροπές» συνέχισε για να ξεκαθαρίσει πως «δεν έχει τελειώσει η συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου. Απ’ τη δική μας πλευρά καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες».

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν την υπονομεύει κανένας (σ.σ. αναφέρεται στη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου)» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να υπογραμμίσει πως «αυτό που ζητάμε είναι να γίνει η συζήτηση στο περιθώριο του Συμβουλίου Κορυφής ώστε να ξεκαθαρίσει πώς εφαρμόζεται η συμφωνία».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.