Quantcast
Στ. Θεοδωράκης σε Σουλτς: Η Ελλάδα χρειάζεται τη βοήθεια της Ευρώπης για να προχωρήσει - enikonomia.gr
share

Στ. Θεοδωράκης σε Σουλτς: Η Ελλάδα χρειάζεται τη βοήθεια της Ευρώπης για να προχωρήσει

δημοσιεύτηκε:

Τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς συνάντησε στις Βρυξέλλες ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με το Ποτάμι η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον Μάρτιν Σουλτς να δηλώνει μετά την ολοκλήρωσή της ότι «οι προτάσεις που κατέθεσε και που θα καταθέσει το Ποτάμι τις επόμενες εβδομάδες, θα μπορούσαν να βοηθήσουν να υπάρξει ανάπτυξη και δουλειές στην Ελλάδα».

«Πρέπει να δουλέψουμε τόσο εδώ (στην Ευρώπη) όσο και στην Αθήνα. Άκουσα πολύ προσεκτικά την ανάλυση και τις προτάσεις του Σταύρου.

Ως πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξήγησα ότι δεν συνεργαζόμαστε με την κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση, είμαστε πρώτα απ’ όλα υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε τη χώρα και τον λαό της. Έτσι λοιπόν μιλάω με όλες τις δημοκρατικές πλευρές και με το Ποτάμι που είναι πολύ κοντά σε μένα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σουλτς.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι «η Ελλάδα χρειάζεται τη βοήθεια της Ευρώπης και σημαντικών ανθρώπων όπως είναι ο Σουλτς, ώστε να αναδιατάξει τις δυνάμεις της και να προχωρήσει μπροστά». Επεσήμανε παράλληλα την ανάγκη να συνεχίσουμε «να συζητάμε με τους Ευρωπαίους, με τους ανθρώπους που σκέφτονται την Ελλάδα στην καρδιά της Ευρώπης»..

«Ευτυχώς περάσαμε και πήραμε την άδεια για τους επόμενους τέσσερις μήνες να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα στη χώρα μας, να κάνουμε μεταρρυθμίσεις και ελπίζουμε ότι και η κυβέρνηση στην Αθήνα είναι αποφασισμένη όσο κι εμείς ν’ αλλάξουμε τα πράγματα στη χώρα και να φύγουμε μπροστά» σημείωσε ο κ.Θεοδωράκης

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο κ. Θεοδωράκης πραγματοποίησε ομιλία στην Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 

Δείτε το βίντεο

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.