Quantcast
Στο Παρίσι ο Σταϊκούρας- Με ποιους θα συναντηθεί - enikonomia.gr
share

Στο Παρίσι ο Σταϊκούρας- Με ποιους θα συναντηθεί

δημοσιεύτηκε:

Στο Παρίσι μεταβαίνει αύριο, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας προκειμένου να συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών της Γαλλίας, Bruno Le Maire, τον Γενικό Γραμματέα του  ΟΟΣΑ, Mathias Cormann και με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων αλλά και να συμμετάσχει στο Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου που διοργανώνεται μεθαύριο, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στη γαλλική πρωτεύουσα.

Αναλυτικά:

  • Ο κ. Σταϊκούρας θα συναντηθεί αύριο το πρωί με τον κ. Cormann στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι.
  • Στη συνέχεια, θα έχει επαφές με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, όπως είναι οι Société Générale και Lazard.
  • Το απόγευμα, ο υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του, κ. Le Maire.
  • Μεθαύριο ο κ. Σταϊκούρας θα είναι ομιλητής στην επίσημη έναρξη του Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου «Συνεργασία Ελλάδας – Γαλλίας 2.0: Επενδύοντας στο μέλλον».

Μετά την ομιλία του, με θέμα «Οι προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας», ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τον υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων , Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικού Εμπορίου της Γαλλίας κ. Olivier Becht.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.