Quantcast
Συνάντηση Μητσοτάκη - Ρέγκλινγκ - Τι συζήτησαν - enikonomia.gr
share

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ρέγκλινγκ – Τι συζήτησαν

δημοσιεύτηκε:

Τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕSM), Κλάους Ρέγκλινγκ δέχθηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνάντηση οι κ. Μητσοτάκης και Ρέγκλινγκ συζήτησαν για την επιτυχημένη εξέλιξη της πέμπτης αξιολόγησης, για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, αλλά και για την αντιμετώπιση εξωγενών κινδύνων όπως είναι ο κορονοϊός.

Αμέσως μετά ξεκίνησε υπό τον πρωθυπουργό, διευρυμένη σύσκεψη για τον κορονοϊό, τα μέτρα για τη δημόσια υγεία και τις επιπτώσεις στην οικονομία.

Στη σύσκεψη μετέχουν, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης ‘Αδωνις Γεωργιάδης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο γενικός γραμματέας πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.