Quantcast
Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων εκπαιδευτής σχολής οδηγών - enikonomia.gr
share

Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων εκπαιδευτής σχολής οδηγών

δημοσιεύτηκε:

Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων εκπαιδευτής σχολής υποψήφιων οδηγών, για απάτη καθώς απαιτούσε από υποψήφιο οδηγό το ποσό των 120 ευρώ, ισχυριζόμενος ότι προορίζεται για «χρηματισμό» των εξεταστών σε επικείμενη πρακτική εξέταση.

Ειδικότερα από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη, 42χρονος ημεδαπός, εκπαιδευτής σχολής υποψηφίων οδηγών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

H διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία 24χρονου ημεδαπού, υποψηφίου για την απόκτηση άδειας ικανότητας οδήγησης, σύμφωνα με την οποία ο 42χρονος εκπαιδευτής του απαιτούσε το ποσό των εκατόν είκοσι (120) ευρώ, ισχυριζόμενους ότι προορίζεται για το «χρηματισμό» των εξεταστών, σε επικείμενη πρακτική εξέταση.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση στο Χολαργό Αττικής, λίγο πριν την πραγματοποίηση της πρακτικής εξέτασης, ο 24χρονος παρέδωσε στον 42χρονο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (120) ευρώ.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, επενέβησαν άμεσα και συνέλαβαν τον 42χρονο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ’ όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210–8779700 με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.