Quantcast
Τα μπλόκα των αγροτών σε όλη την Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Τα μπλόκα των αγροτών σε όλη την Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, διαμαρτυρόμενοι για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που έρχεται αλλά και για το φορολογικό.

Τα τρακτέρ έχουν κατέβει στους δρόμους σε κομβικά σημεία σε όλη την Ελλάδα, με τους αγρότες να δείχνουν διατεθειμένοι, μετά και το ναυάγιο στη χθεσινή συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, να εντείνουν τη δράση τους.

Στα Τέμπη έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 1.000 τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα. Σήμερα, οι αγρότες αναμένεται να προχωρήσουν σε δίωρο αποκλεισμό του δρόμου, από τις 12:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Στον Προμαχώνα, το μπλόκο που έχει στηθεί από τις 15 Ιανουαρίου αριθμεί πλέον περισσότερα από 1.300 τρακτέρ, ενώ στην Χαλκηδόνα, οι αγρότες έκλεισαν την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας χθες το πρωί. Στο σημείο φτάνουν ενισχύσεις με τρακτέρ από τα Γιαννιτσά.

Αποφασισμένοι να κλείσουν επ’ αόριστον την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών δηλώνουν οι αγρότες στα Μάλγαρα, οι οποίοι χθες το βράδυ προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό.

Ίδιο το σκηνικό και στον κόμβο της Νίκαιας, όπου καταφθάνουν αγρότες από τη Λάρισα, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.

Επίσης τον αποκλεισμό των τελωνείων των Κήπων και των Καστανέων έχουν προγραμματίσει για σήμερα από τις 12 έως και τις 2.00 το μεσημέρι οι αγρότες του Έβρου, διαμαρτυρόμενοι για τις επικείμενες αλλαγές σε φορολογικό και ασφαλιστικό.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.