Quantcast
Βαρουφάκης στον Realfm 107,1: Δεν με ενδιαφέρει αν ο Τσίπρας ήταν σε κότερο ή βαρκούλα την ώρα που έκοβε το ΕΚΑΣ - enikonomia.gr
share

Βαρουφάκης στον Realfm 107,1: Δεν με ενδιαφέρει αν ο Τσίπρας ήταν σε κότερο ή βαρκούλα την ώρα που έκοβε το ΕΚΑΣ

δημοσιεύτηκε:

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και γραμματέας του ‘ΜέΡΑ25’ Γιάνης Βαρουφάκης αναφέρθηκε στις διακοπές του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο κότερο της οικογένειας Παναγόπουλου μιλώντας στον Realfm 107.1 και στην εκπομπή «7 με 10 το πρωί» με τη Μελίνα Καραπαναγιωτίδου και τον Μπάμπη Τζιομπάνογλου.

“Σήμερα δεν έχουμε αυτές τις δυνατότητες, χάνουμε τα παιδιά μας στο εξωτερικό. Σε κάθε μετερίζι είτε στην Ευρωβουλή είτε στο εθνικό κοινοβούλιο, να μιλάμε με στοιχεία, με την πραγματικότητα, πέραν αυτού του παιγνίου το οποίο γονατίζει τον πολίτη. Δεν αντέχει να τους βλέπει ο ένας να μιλά για τα κότερα του άλλου, ο άλλος να μιλά για τα σκάνδαλα του δεύτερου” δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης.

Ερωτηθείς εάν έχουν σημασία τα κότερα ο πρώην υπουργός Οικονομικών απάντησε: “Όχι δεν έχουν καμία σημασία τα κότερα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν ο κ. Τσίπρας ήταν σε κότερο ή ήταν σε βαρκούλα την ώρα που έκοβε το ΕΚΑΣ. Σημασία έχει ότι έκοψε το ΕΚΑΣ. Σημασία έχει ότι πούλησε τον ΟΣΕ 43 εκατ. σε μια πτωχευμένη ιταλική εταιρεία που δεν έχει ούτε ένα ευρώ να βάλει μέσα. Ότι βάζουμε το βάζουμε εμείς από τις τράπεζες που δεν έχουν χρήματα να δανείσουν τον μικρομεσαίο. Ας είναι και στο μεγαλύτερο κότερο του κόσμου αν κάνει το σωστό για τους συμπατριώτες μας, έτσι ώστε οι γονείς να σταματήσουν πλέον να αγκομαχούν και να δακρύζουν στα αεροδρόμια αποχαιρετώντας τα παιδιά τους που φεύγουν στο εξωτερικό”.

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.