Quantcast
Βαρυμπόμπη: Τι είπε ο Ταχιάος για τα διόδια και την γέφυρα - Η θέση του υπουργείου Υποδομών - enikonomia.gr
share

Βαρυμπόμπη: Τι είπε ο Ταχιάος για τα διόδια και την γέφυρα – Η θέση του υπουργείου Υποδομών

δημοσιεύτηκε:

Στο 3ο Συνέδριο «Green Deal Greece», του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος συμμετείχε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις υποδομές, Νίκος Ταχιάος, όπου δήλωσε ανοικτός σε συζήτηση για το ζήτημα της γέφυρας και των διοδίων στην Βαρυμπόμπη.

Ο κ. Ταχιάος, συνεχάρη το ΤΕΕ για την μεγάλη επιτυχία του να αλλάξει κατηγορία και να γίνει αναθέτουσα αρχή.  Πέραν των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τα φαινόμενα «Daniel» και «Elias» ο κ. Ταχιάος αναφέρθηκε στα βασικά έργα στην Αττική και συγκεκριμένα στα ρέματα του Ερασίνου και της Ραφήνας, καθώς και στο ζήτημα των διοδίων στην Βαρυμπόμπη,

Όπως είπε, ο διάλογος με τους ενδιαφερόμενους και τις τοπικές κοινωνίες είναι απολύτως απαραίτητος, προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις.

Μάλιστα, αναφερόμενος στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης, σημείωσε ότι είναι πρόθυμος να συζητήσει και την άποψη του Δήμου Κηφισιάς ότι το εν λόγω σημείο έχει αστικά χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, ο Υφυπουργός τόνισε ότι πρέπει να αναγνωριστεί ότι διαχρονικά έχει γίνει πολύ μεγάλη πρόοδος στις υποδομές και επεσήμανε ότι για τα έργα που μένουν πρέπει να γίνει προτεραιοποίηση έτσι ώστε να μην δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις, ιδίως ως προς τις αποκαταστάσεις των ζημιών και τον χρόνο που χρειάζεται για να ολοκληρωθούν.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.