Quantcast
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι: Διπλάσιες σε σχέση με πέρυσι οι πληρότητες στα ξενοδοχεία - enikonomia.gr
share

Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι: Διπλάσιες σε σχέση με πέρυσι οι πληρότητες στα ξενοδοχεία

δημοσιεύτηκε:

Πλώρη για ρεκόρ Γκίνες έχει βάλει εφέτος το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2017, όπως τονίζει στο ΑΠΕ η αντιδήμαρχος τουρισμού Πέπη Μπιρλιράκη, με αφορμή τις φετινές εκδηλώσεις.

Οπως είπε, στόχος είναι, το φετινό κυνήγι του θησαυρού να ξεπεράσει τις 1010 συμμετοχές, ώστε το εν λόγω καρναβάλι να εισέλθει στη λίστα με τα ρεκόρ Γκίνες.

Την ίδια στιγμή όπως τόνισε η κα Μπιρλιράκη, οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία από ξένους επισκέπτες κινούνται σε διπλάσια επίπεδα σε σχέση με πέρυσι, ενδεικτικό της δυναμικής που έχει αποκτήσει το καρναβάλι τα περασμένα χρόνια. Είναι βέβαιο ότι και φέτος όλα τα βλέμματα θα είναι στο Ρέθυμνο, υπογράμμισε και για όσους θελήσουν να το επισκεφτούν θα πρέπει να το κάνουν εγκαίρως, καθώς ήδη οι πληρότητες στα ξενοδοχεία είναι αυξημένες.

Το θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Συγκάτοικοι στο όνειρο», το σύνθημα, η ουσία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2017. Η πιο δυνατή καρναβαλική παρέα της χώρας, μια τεράστια, χωρίς σύνορα αγκαλιά, που μέσα της κλείνει συμμετέχοντες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, καλεί και φέτος όλους να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη, το όνειρο, σημειώνει η κα Μπιρλιράκη.

Η «πολυκατοικία», που αποτελεί βασικό στοιχείο του φετινού concept, ήταν μία παράμετρος προβληματισμού για τον σχεδιασμό του poster. Η πολυκατοικία, ως έννοια υποδηλώνει ένα βαρύ και στατικό, τσιμεντένιο οικοδομικό όγκο, και στη συλλογική συνείδηση έχει αποτυπωθεί ως κάτι άχαρο και άσχημο. Η πολυκατοικία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού καλείται να ανατρέψει αυτά τα στερεότυπα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.