Quantcast
Τα διεθνή ΜΜΕ αποθεώνουν την Πάρο - enikonomia.gr
share

Τα διεθνή ΜΜΕ αποθεώνουν την Πάρο

δημοσιεύτηκε:

«Πάρος – Δοκιμάστε τις Κυκλάδες το καλοκαίρι» -(Paros – Sich auf den Kykladen durch den Sommer schmecken) είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της εφημερίδας ” Griechenland Zeitung”.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, το 2015, ο δήμος Πάρου είχε φιλοξενήσει 7 δημοσιογράφους- μέλη της Διεθνούς Ένωσης Συντακτών για τη Γαστρονομία, τον Οίνο και το Ταξίδι (IFWTWA). Τότε τα μέλη αυτά είχαν μαγευτεί από το νησί, όταν πάτησαν σταφύλια και δοκίμασαν σούμα με σύκα σαμωτά πάνω στον «Σταυρό».

«Και ξανά και ξανά η Πάρος» αναφέρει το δημοσίευμα. «Το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων είναι ένα από τα καλύτερα οργανωμένα τουριστικά, διότι έχει μακρά παράδοση ως τουριστικός προορισμός. Τα τελευταία χρόνια, οι περίπου 14.000 κάτοικοι του νησιού έχουν για άλλη μια φορά προσελκύσει την προσοχή», προσθέτει ο συντάκτης του άρθρου.

Επισημαίνεται ότι, η Πάρος, μαζί με την πρωτιά της στην Ευρώπη, βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους 20 πιο δημοφιλείς προορισμούς που αναζήτησαν οι Έλληνες για το καλοκαίρι 2018, σύμφωνα με τις νέες μετρήσεις της παγκόσμιας μηχανής αναζήτησης πτήσεων με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, “Skyscanner”.

Πηγές: Griechenland Zeitung-ΑΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.