Quantcast
Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ - enikonomia.gr
share

Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ

δημοσιεύτηκε:

Στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (www.oaed.gr) θα αναρτηθούν μέχρι την Τετάρτη 3 Ιουλίου οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2019-2020.

Οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1η Αυγούστου 2019 έως τις 31 Ιουλίου 2020 σε τουριστικά καταλύματα του μητρώου παρόχων του ΟΑΕΔ.

Ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων και ωφελουμένων του προγράμματος είναι 140.000 άτομα, ο δε προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ.

Οι διακοπές θα έχουν διάρκεια:

– Από 1 έως 10 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου και Κω ή

– από 1 έως 5 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.


Μετά την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων χορήγησης voucher, οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέξουν τα εξής:

Οι δικαιούχοι δεν χρειάζεται να προσέρχονται στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου που να πιστοποιεί την επιλογή τους για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

– Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά με τη χρήση της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού.

– Η Επιταγή είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά, ο οποίος μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και τη λήξη του προγράμματος, το επόμενο έτος.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.