Quantcast
Βρετανία: «Παίρνουν φωτιά» οι κρατήσεις για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Βρετανία: «Παίρνουν φωτιά» οι κρατήσεις για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 300% οι κρατήσεις για πτήσεις και για διακοπές άνω του 600% σε εβδομαδιαία βάση, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία EasyJet, μετά την παρουσίαση των σχεδίων της Βρετανίας για την επανέναρξη των διεθνών ταξιδιών.
Η αεροπορική εταιρεία που έχει έδρα στη Βρετανία διευκρίνισε ότι τα ταξίδια σε προορισμούς όπως η Μάλαγα, το Αλικάντε και η Πάλμα στην Ισπανία, το Φάρο στην Πορτογαλία και η Κρήτη στην Ελλάδα βρίσκονται μεταξύ των πιο δημοφιλών προορισμών μεταξύ των παραθεριστών που επιθυμούν να ταξιδέψουν τον Αύγουστο. Ο Ιούλιος και ο Σεπτέμβριος είναι οι αμέσως επόμενοι πιο δημοφιλείς μήνες.
Οι κρατήσεις αυτές έγιναν παρά την συνεχιζόμενη αβεβαιότητα όσον αφορά ακριβώς το πώς και πότε θα μπορούν να ξανανοίξουν τα διεθνή δρομολόγια.
Οι παραθεριστές θα γνωρίζουν περισσότερα στις 12 Απριλίου όταν η κυβέρνηση δώσει στη δημοσιότητα την αναθεώρηση των οδηγιών της για τα ταξίδια. Αυτή ανακοίνωσε ότι η απαγόρευση βάσει του lockdown στα περισσότερα διεθνή ταξίδια θα παραμείνει σε ισχύ έως τουλάχιστον τις 17 Μαΐου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.