Quantcast
Ζαχαράκη: Έρχεται νέο ΕΣΠΑ για τους ανθρώπους του τουρισμού και της εστίασης - enikonomia.gr
share

Ζαχαράκη: Έρχεται νέο ΕΣΠΑ για τους ανθρώπους του τουρισμού και της εστίασης

δημοσιεύτηκε:

Σύντομα θα ανακοινωθεί νέο ΕΣΠΑ για τους ανθρώπους του τουρισμού και της εστίασης, προκειμένου να πάρουν την απαραίτητη αναπνοή για να ξεκινήσουν, όπως γνωστοποίησε σήμερα η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με την πολιτική ηγεσία της Κεφαλονιάς και με εκπροσώπους τοπικών τουριστικών φορέων στο στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας του νησιού.
Επίσης, η κ. Ζαχαράκη έκανε ειδική αναφορά στις δύσκολες καταστάσεις που έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια το νησί της Κεφαλονιάς τα τελευταία χρόνια. “είμαι εδώ για να μιλήσουμε για την Κεφαλονιά που μάχεται και είναι νικήτρια, σηκώθηκε στα πόδια της από τα πολύ δύσκολα, την προηγούμενη φορά με τον σεισμό και τώρα με τον Ιανό”.
Μεταξύ άλλων είπε ότι “για να έρθει ένας ταξιδιώτης στη Κεφαλονιά και να απολαύσει την φιλοξενία των ανθρώπων, χρειάζεται να νιώσει ασφάλεια. Αυτό ένιωσε πέρυσι αυτό θα νιώσει και φέτος” ενώ για την συνάντηση με τους φορείς του νησιού ανέφερε ότι “ενημέρωσα τους φορείς του νησιού για το άνοιγμα του Τουρισμού στις 15 Μαΐου, περιμένουμε και εμείς τους ταξιδιώτες, είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για μια καλύτερη χρόνια. Έχουμε τον εμβολιασμό που προχωρά γρήγορα, έχουμε τα self tests, τα ξενοδοχεία covid, έχουμε και τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα από προχθές”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.